www.kunstforeningen-carl-nielsen-af-1977.dk

Aktuel kunstbeholdning

Under fanen "Aktuel kunstbeholdning" ses foreningens værker - værkerne er udlånt efter lodtrækning på generalforsamlingen. Her er et lille udsnit:

Opdatering af hjemmesiden

Vi vil bestræbe os på at få opdateret siden, så ofte det er muligt, så man altid kan regne med seneste nyt her på siden.

Har du kommentarer til webmaster er du velkommen til at skrive til Susanne Nørgaard: susannevnorgaard@gmail.com

Aktiviteter generelt

Udstillinger

4-5 årlige udstillinger i salen på Carl Nielsen Skolen i Nr. Lyndelse.

Ferniseringer

Feniseringer er åbne for alle - også for ikke-medlemmer.

Vil tilstræber, at ferniseringerne indledes med et musikalsk indslag.

Generalforsamling

Generalforsamlingen i slutningen af marts er et af årets højdepunkter. Udover selve generalforsamlingen afholdes auktion over foreningens værker, lodtrækning blandt medlemmerne af et værk udvalgt af bestyrelsen til eje. De resterende værker udlånes til medlemmerne ved lodtrækning indtil næste generalforsamling.

Andre aktiviteter

Mindst en gang årligt arrangeres kunstnerbesøg, udflugter, filmaftener eller foredrag.

Nye medlemmer er velkomne

Alle er velkomne i foreningen - det koster 300 kr. årligt at være medlem, heraf går de 150 kr. til personlig opsparing.

Som medlem

• får du ret til at deltage i den årlige auktion ved generalforsamlingen
  • er du måske heldig at vinde et kunstværk til eje
  • har du mulighed for at at "vinde" foreningens værker hjem indtil næste generalforsamling
  • bliver du orienteret om aktuelle udstillinger
  • er du med til at støtte det lokale kulturliv
  • kan du deltage i de aktiviteter, som foreningen arrangerer

Du kan tilmelde dig ved at kontakte en af bestyrelsens medlemmer, eller ved at udfylde denne formular, så kontakter vi dig efterfølgende.

Kunstforeningen Carl Nielsen af 1977 © 2018